Σάββατο 1 Αυγούστου 2015

ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΣΤΗΝ ΟΠΕΡΑ (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΦΩΝΗ)

Ανέλπιστη εξέλιξη για το Pafos Aphrodite Festival θεωρείται η άρνηση του Δήμου Γεροσκήπου να καταβάλει το ποσό των 29 χιλιάδων ευρώ που του αναλογεί για την κάλυψη τρεχουσών εξόδων για τη διοργάνωση της φετινής όπερας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Φω­νής, ο πρόεδρος του Δ.Σ. της εταιρείας Φαίδωνας Φαίδωνος απέστειλε επιστο­λή προς όλους τους μετόχους, ώστε να συνεισφέρουν οικονομικά προκειμένου η εταιρεία να μπορέσει να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της για τη διεξαγωγή των τριών παραστάσεων της όπερας τον Σεπτέμβρη του 2015.
Όπως αναφέρει στην επιστολή του επείγει η άμεση αντικατάσταση μέρους των κερκίδων, οι οποίες υπέστησαν φθορά και εγκυμονούν κινδύνους για την ασφάλεια του κοινού, ενώ τονίζει και την ανάγκη ενίσχυσης του ταμείου το οποίο παρουσιάζει μεγάλες ελλείψεις και δυ­σχεραίνει τη λειτουργία του οργανισμού.

Ο Δήμος Γεροσκήπου ξεκαθαρίζει ότι δεν αποδέχεται σε καμιά περίπτωση την καταβολή του ποσού που του ανα­λογεί και αναφέρεται και στην επίσημη διαφωνία του εκπροσώπου του κατά την πρόσφατη συνεδρίαση των μετόχων της εταιρείας Pafos Aphrodite Festival. Στο μεταξύ, η ίδια πηγή ανέφερε στην εφημε­ρίδα μας ότι κανένας από τους υπόλοι­πους μετόχους, πλην του Δήμου Πάφου, δεν έχει ακόμη καταβάλει την εισφορά του παρά την κατεπείγουσα έκκληση του προέδρου του Δ.Σ. της εταιρείας. Οι υπόλοιποι μέτοχοι είναι ο Δήμος Πέγει­ας, το ΕΒΕ και ο ΠΑΣΥΞΕ. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου