Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

...Και... γήπεδο τένις ...στον Εισαγγελέα...


Ο ΦΑΚΕΛΟΣ που ακούει στο όνομα ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΣΑΒΒΑ ΒΕΡΓΑ, φαίνεται ότι είναι πολύ μεγάλος και τα θέματα πέρα από το ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ είναι τόσα πολλά που θα χρειαστούν έρευνες πολλές μέχρι που να διαπιστωθεί αν όσα θέματα προκύπτουν, απλά έγιναν τυχαία ή για κάποιους άλλους λόγους.

ΗΔΗ, όπως αποκαλύπτουμε σήμερα, στα χέρια του Δήμου Πάφου υπάρχει και νέα επιστολή του Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας ο οποίος και πληροφορεί τον Δήμο ότι μετά από μελέτη παρέπεμψε και το θέμα του γηπέδου τένις στη Νομική Υπηρεσία για τα περαιτέρω. Στη σχετική έκθεση του ο Γενικός Ελεγκτής της Δημοκρατίας επισημαίνει σειρά παρατυπιών από μέρους του Δημάρχου Πάφου και ζητά τα περαιτέρω, από τη Νομική Υπηρεσία του κράτους.

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΡΟΥΒΑ
ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ και όσον αφορά στα θέματα της συναυλίας Σάκη Ρουβά βρέθηκε και  άλλη επιστολή του Δημάρχου Πάφου προς τον ΚΟΑ, για την παραχώρηση του ΠΑΦΙΑΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ, η οποία επιστολή αποδεικνύει και αυτή την ανάμειξη του Δημάρχου στη συναυλία χωρίς να υπάρχει για αυτό καμιά απόφαση από κανένα σώμα του Δήμου Πάφου.

…ΚΑΙ ΜΑΡΚΙΔΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ…
ΜΙΑ άλλη, επίσης επιστολή που έφτασε από το κανάλι ΕΞΤΡΑ αποδεικνύει ότι ο Δήμαρχος με δική του πρωτοβουλία, και χωρίς καμιά απόφαση, ουσιαστικά χάριζε δικαιώματα από το Μαρκίδειο θέατρο σε διοργανωτές εκδηλώσεων. Αν, αθροίσουμε όλα τα ποσά που έχασε το Μαρκίδειο, και κατ επέκταση ο Δήμος Πάφου, μας ενημερώνει έγκυρη πηγή, τότε, μπορεί και να μιλούμε για ποσά της τάξης των εκατόν χιλιάδων ευρώ επί δημαρχίας Σάββα Βέργα.

ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ
ΓΙΑ τον μεγάλο φάκελο στο ΣΑΠΑ οι πληροφορίες μας μιλούν για σπουδαίο ανακριτικό έργο, το οποίο γίνεται μάλιστα με γοργούς ρυθμούς, τα αποτελέσματα του οποίου θα φανούν εντος της ερχόμενης εβδομάδας. Οι δημοσιογραφικές πληροφορίες και το σχετικό ρεπορτάζ ανέδειξε πάντως την εβδομάδα που πέρασε το θέμα των διαδρομών τουλάχιστο μισού εκατομμυρίου μαύρου χρήματος.

ΠΟΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΣΟΛΩΜΟΝΙΔΟΥ
ΕΞΑΛΛΟΥ την εβδομάδα που πέρασε παραδόθηκε στο Νομικό Σύμβουλο του Δήμου Πάφου το πόρισμα – καταπέλτης  για την υπάλληλο του Δήμου Πάφου Μαρία Σολωμονίδου, πόρισμα που ετοιμάστηκε από δικηγόρο μετά και τη σχετική κατά πλειοψηφία απόφαση της Ολομέλειας του Δημοτικού Συμβουλίου Πάφου.

ΑΞΙΖΕΙ να σημειωθεί ότι την περασμένη εβδομάδα ο δικηγόρος της εν λόγω υπαλλήλου κατάγγειλε τον δημοτικό γραμματέα του Δήμου Πάφου στην αστυνομία, ότι με εντολές του λήφθηκαν προσωπικά αντικείμενα από το γραφείο της υπαλλήλου στον Δήμο της Πάφου. Η καταγγελία, είναι φανερό ότι δεν μπορεί να έχει βάση αφού ότι λήφθηκε από το γραφείο της υπαλλήλου παραδόθηκε στην αστυνομία , και το γραφείο της υπαλλήλου δεν είναι προσωπικό δικό της, αλλά του Δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου