Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016

ΤΑ 3 ΑΓΚΑΘΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΦΟΥ (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ)

Ο απολογισμός των έργων και των ημερών του δήμου Πά­φου όσον αφορά στην πάτα­ξη των παρανομιών μέσα στην πόλη, δεν είναι, δυστυχώς, και τόσο τιμητικός, ούτε για τον δή­μαρχο, ούτε και για την πλειοψη­φία των δημοτικών συμβούλων.

Όπως αποδεικνύεται, την ίδια ώρα που διώχθηκαν απλοί πολί­τες και μικροκαταστηματάρχες, για παρανομίες που δεν θεωρού­νται και τόσο σοβαρές συγκριτι­κά με άλλες που βγάζουν μάτι, τεράστιες παρανομίες, έμειναν στο απυρόβλητο του δήμου, ενώ παράλληλα καταβλήθηκε και προσπάθεια να εξασφαλίσουν άδειες κατά παρέκκλιση, με θετικές μάλιστα απόψεις από τον δήμο της Πάφου!
Η Φωνή της Πάφου αποκαλύπτει σή­μερα έγγραφα από συνεδριάσεις επιτρο­πών του δήμου, αλλά και της ολομέλειας, όπου φαίνεται καθαρά η προσπάθεια του δήμου να βοηθηθούν τρεις μεγάλες επιχειρήσεις οι οποίες λειτουρ­γούν και σήμερα με τεράστιες παρανομίες, χωρίς να έχουν ενοχληθεί ή καταγγελθεί από τον δήμο.
Την ίδια ώρα άλλες παρα­νομίες βρίσκονται ήδη ενώπι­ον της δικαιοσύνης, ή πήραν επιστολές για κατεδάφιση των παρανομιών τους και με προ­ειδοποίηση ότι αν δεν το πρά­ξουν ο δήμος θα προχωρήσει σε εφαρμογή του νόμου.
Στη σελίδα 11 όλα τα στοιχεία για τη θετική στάση και βοήθεια που ο δήμος Πάφου προσπαθεί να δώσει σε συγκε­κριμένα υποστατικά ιδιοκτησίας μεγαλο­επιχειρηματιών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου