Παρασκευή 10 Απριλίου 2015

ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΥΣΕ ΣΤΑ ΚΡΥΦΑ (Διαβάστε τη ΦΩΝΗ)

Άλλο ένα κρούσμα απάτης εις βάρος του δημοσίου και διαφθορά κρατικού λειτουργού αποκαλύπτει σήμερα η ΦΩΝΗ στον τομέα της υγείας.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ιατρός κρατικού νοσηλευτηρίου διενήργησε χειρουργική επέμβαση στο χειρουργείο του νοσοκομείου, χωρίς να ακολουθηθεί η νόμιμη εισαγωγή του ασθενούς.
Πρόκειται για αλλοδαπή γυναίκα η οποία υποβλήθηκε σε επέμβαση ύστερα από προσωπική συνεννόηση της με τον ιατρό, και τον οποίο πλήρωσε με το ποσό των 3.000 ευρώ.
Η ασθενής χειρουργήθηκε το απόγευμα, και όταν οι νοσηλεύτριες έψαξαν στο αρχείο του νοσοκομείου δεν βρήκαν πουθενά το όνομά της στα καταγεγραμμένα περιστατικά, ενώ κάποιος από το νοσηλευτικό προσωπικό είδε τη σκηνή, όπου παρέδιδε τα χρήματα στον ιατρό.
Το εν λόγω περιστατικό, κρίνεται ως σκανδαλώδες, και η ενέργεια του ιατρού ως απαράδεκτη και αντιδεοντολογική.
Παρόλα αυτά όμως δεν δόθηκε καμιά δημοσιότητα στο θέμα και από ότι γνωρίζουμε, άρχισε διακριτική έρευνα της υπόθεσης.
Τα μέχρι τώρα ευρήματα, προκαλούν αρκετά ερωτηματικά, αφού ενώ εντοπίστηκε το όνομα της αλλοδαπής στον κατάλογο των εγγραφών, όπου πλήρωσε 30 ευρώ, δεν βρέθηκε πουθενά ο φάκελός της, προφανώς για να μην υπάρχουν τα οποιαδήποτε στοιχεία για τη διαδικασία που ακολουθήθηκε. Οι υπεύθυνοι διερευνούν υπόθεση χρηματισμού ιατρού και σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις.
http://issuu.com/70265/docs/11-4-15

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου