Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

ΦΘΗΝΑ ΠΑΝΔΟΧΕΙΑ (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΦΩΝΗ)

Εξελίξεις αναμένονται σύντομα στη ξενοδοχειακή βιομηχανία της Πάφου, οι οποίες αφορούν αγορά ξενοδοχείων από μεγάλες εταιρείες του εξωτερικού, που δραστηριοποιούνται στον τομέα του τουρισμού.
Όπως έγκυρα πληροφορούμαστε, ύστερα από την αγορά τριών μεγάλων ξενοδοχείων, σειρά παίρνουν άλλα τέσσερα ξενοδοχεία της παραλιακής περιοχής για τα οποία υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι διαβουλεύσεις.
Σύμφωνα με καλά διασταυρωμένη πηγή, οι πολυεθνικές εταιρείες γνωρίζουν τα πάντα για την κατάσταση του τουρισμού στην επαρχία μας και εξασκούν πιέσεις για την εξασφάλιση της καλύτερης και πιο συμφέρουσας τιμής για την αγορά ξενοδοχείων.
Το ανησυχητικό στην όλη υπόθεση είναι ότι στα σχέδιά τους προβλέπεται η υποβάθμιση των ξενοδοχείων αυτών και η μετατροπή τους σε χαμηλού κόστους και κλειστού τύπου, ώστε να προσελκύουν τουρίστες χαμηλών εισοδηματικών τάξεων, κάτι που σημαίνει ότι η Πάφος κινδυνεύει να χάσει το καλό όνομα και την ποιότητα των υπηρεσιών που είχε τα τελευταία χρόνια.
Παράγοντας της ξενοδοχειακής βιομηχανίας μας αποκάλυψε ότι στην προσπάθειά τους να πετύχουν τον στόχο τους, οι πολυεθνικές εταιρείες έρχονται παρασκηνιακά σε συνεννόηση με τουριστικούς πράκτορες της Ευρώπης, ώστε να αποκλείουν την Πάφο από τα εκδρομικά τους πακέτα με στόχο να γονατίσουν τους ξενοδόχους και να τους αναγκάσουν να πωλήσουν τα ξενοδοχεία τους όσα - όσα.
http://issuu.com/70265/docs/fonh-18-04-15

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου