Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

ΑΛΑΛΟΥΜ ΜΕ ΑΠΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΦΩΝΗ)

Ενώ η ολομέλεια του ΣΑΠΑ δεν συνήλθε εδώ και ένα σχεδόν μήνα, και παρά τις γνωματεύσεις που έχει το Συμβούλιο για πολλά και διάφορα σημαντικά θέματα, όλα βρίσκονται σε φάση εκκρεμότητας, με το πλέον χαρακτηριστικό παράδειγμα το θέμα του Διευθυντή του ΣΑΠΑ, ο οποίος βρίσκεται στη φυλακή, αλλά εξακολουθεί να είναι υπάλληλος του ΣΑΠΑ!
Στο μεταξύ, δεν έγινε καμιά διευθέτηση, ούτε και χαράχτηκε οποιαδήποτε στρατηγική όσον αφορά στα Συμβόλαια των Εργολάβων , ή και στα διάφορα Συμφωνητικά που έγιναν όταν μετά από συσκέψεις και συνεννοήσεις κατέληγε το ΣΑΠΑ σε τελικά ποσά με τους εργολάβους. Παράλληλα, εκκρεμούν τα θέματα των κακοτεχνιών, ενώ την ίδια ώρα ο Οργανισμός προχώρησε σε αποφάσεις που έρχονται ακόμη και σε αντίθεση με Νομικές Γνωματεύσεις που έχει το ΣΑΠΑ στα χέρια του, όπως για παράδειγμα το θέμα να δοθούν στο Δήμο της Γεροσκήπου 200 χιλιάδες ευρώ για τις ασφαλτοστρώσεις, και παρά το γεγονός ότι ο Οργανισμός δεν έχει ετοιμάσει καν έκθεση για το πώς ήταν πριν και μετά το οδικό δίκτυο στη Γεροσκήπου.
Ολα αυτά μαζί με τις εκκρεμότητες που παρατηρούνται στη Βιολογική Μονάδα συνθέτουν πλέον μια κατάσταση αλαλούμ στο ΣΑΠΑ, άγνωστο προς τα πού θα οδηγήσει...

http://issuu.com/70265/docs/25-04-15

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου