Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

ΜΙΖΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΦΩΝΗ)

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της Φωνής ενδέχεται πολύ σύντομα να ανοίξει ο φάκελος των βιομηχανικών οικοπέδων της Αγίας Βαρβάρας για τα οποία έγινε αρκετός θόρυβος παλαιότε­ρα σε ότι αφορά τον τρόπο με τον οποίο παραχωρήθηκαν, καθώς επίσης και για τα φιλοδωρήματα τα οποία φέρεται να δόθηκαν από τους ενδιαφερόμενους για την εξασφάλιση ενός τεμαχίου γης όπου θα στέγαζαν την επιχείρησή τους.

Όπως αναφέρουν στη Φωνή οι ίδιες πηγές από τα 200 συνολικά οικόπεδα που παραχωρήθηκαν σε δικαιούχους βι­οτέχνες και επιχειρηματίες, πιστεύεται ότι τα 150 δόθηκαν με 25 χιλιάδες ευρώ για τα μικρά τεμάχια και 40 χιλιάδες ευρώ για τα μεγαλύτερα.
Οι εμπλεκόμενοι στην διαδικασία της εξυπηρέτησης ενημέρωναν τους ενδι­αφερομένους για τα ποσά και προχω­ρούσαν στην υλοποίηση της πράξης. Την ομάδα διακανονισμού αποτελούσαν ορατά και αόρατα πρόσωπα, τα οποία εισέπρατταν τα πιο πάνω ποσά για να προωθήσουν την έγκριση της αίτησης και κατ’ επέκταση την παραχώρηση του οικοπέδου. Εκ πρώτης όψεως φαίνεται ότι πρόκειται για σκάνδαλο εκατομμυρί­ων ευρώ, το οποίο αναμένεται να διερευ­νηθεί ενδελεχώς.

Ταυτόχρονα, οι αρχές επιβάλλεται να ρίξουν φως στην υπόθεση, ώστε να μην κυκλοφορούν φήμες και σκιές πάνω από άτομα, τα οποία μπορεί και να μην έχουν καμία ανάμειξη στην υπόθεση και να θυ­ματοποιούνται στην συνείδηση των πο­λιτών. Και όλα αυτά σε μια περίοδο που η Πάφος πληρώνει βαρύ τίμημα για το σκάνδαλο του ΣΑΠΑ και βρίσκεται στον προθάλαμο της διερεύνησης ο ΧΥΤΑ, το παραλιακό μέτωπο κ.α


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου