Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

ΤΟ ΣΚΑΝΕ ΕΝΑΣ - ΕΝΑΣ (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΦΩΝΗ)

Μεγάλη αβεβαιότητα και έντονη ανησυχία επικρατούν στις τάξεις των εργαζομένων της βιολογικής μονάδας του αποχετευτικού στην Αχέλεια, λόγω της γενικότερης κατάστασης που επικρατεί στον τομέα των εργασιακών σχέσεων, αλλά και της γενικότερης λειτουργίας της μονάδας.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της «Φωνής», τρεις εργαζόμενοι οι οποίοι εργοδοτούντο από την εταιρεία, η οποία διαχειριζόταν τη μονάδα και παρέμειναν στην εργασία τους δεν έχουν συμβόλαια απασχόλησης αφού για τους δυο έχουν λήξει εδώ και μερικούς μήνες, ενώ ο τρίτος δεν είχε ποτέ συμβόλαιο. Και οι τρεις συνεχίζουν να εργάζονται κανονικά και παρά τις συνεχείς εκκλήσεις τους, κανένας δεν επιλαμβάνεται του θέματος, με αποτέλεσμα να παραμένουν ξεκρέμαστοι και ανά πάσα στιγμή μπορεί να εγκαταλείψουν την εργασία τους.
Από το υπόλοιπο προσωπικό, το οποίο μετακινήθηκε από το ΣΑΠΑ στην βιολογική μονάδα, έχουν αποχωρήσει τέσσερα άτομα με ιατρικά πιστοποιητικά και θα ακολουθήσει ακόμη ένας, χωρίς να αντικατασταθούν. Με αυτά τα δεδομένα υπάρχει κίνδυνος για την ομαλή λειτουργία της μονάδας, αφού δεν θα υπάρχουν άτομα να εργάζονται εκεί. Μάλιστα, τα πρώτα προβλήματα έκαναν την εμφάνισή τους στις δυο κεντρικές δεξαμενές με τη μια να λειτουργεί κανονικά και την άλλη να παρουσιάζει απαράδεκτη εικόνα όπως βλέπετε στις φωτογραφίες που παρουσιάζουμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου