Σάββατο 14 Μαΐου 2016

ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΦΩΝΗ)

Λόγω έλλειψης ολοκληρωμένης πολιτικής και στρατηγικής για τις παραλίες, ο Δήμος Πάφου λαμβάνει αποφάσεις κατά καιρούς αντιφατικές μεταξύ τους, ενώ σύγχυση παρατηρείται κάθε φορά που διάφορα αιτήματα που αφορούν τις παραλίες φτάνουν στην ολομέλεια του δημοτικού συμβουλίου Πάφου.

Την περασμένη εβδομάδα συζητήθηκε εισήγηση της πλειοψηφίας της πολεοδομικής επιτροπής του Δήμου Πάφου να παραχωρηθούν άδειες για 44 τετραγωνικά μέτρα ουζερί στην παραλία ξενοδοχείου, καθώς και κατασκευή πλατφόρμας για ομπρέλες.
Η ολομέλεια του δημοτικού συμβουλίου απέρριψε με πλειοψηφία την εισήγηση της πολεοδομικής επιτροπής του δήμου.
Υπενθυμίζεται ότι για ξενοδοχείο στο οποίο υπάρχουν παράνομες κατασκευές πάνω στη ζώνη προστασίας της παραλίας, η πλειοψηφία του δημοτικού συμβουλίου Πάφου αποφάσισε και έδωσε θετικές προκαταρκτικές απόψεις στο Συμβούλιο Παρεκκλίσεων, ενώ παράλληλα ο Δήμος προχώρησε σε κατεδαφίσεις σε άλλες περιοχές οι οποίες συνορεύουν με το εν λόγω ξενοδοχείο.
Όσο δεν υπάρχει μελετημένη πολιτική και στρατηγική από πλευράς Δήμου Πάφου, στα θέματα της παραλίας, τόνισαν στην εφημερίδα μας, δημοτικοί κύκλοι, αυτά τα φαινόμενα αντιφατικών αποφάσεων και δύο ταχυτήτων θα ταλανίζουν τη δημοτική αρχή.

Αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης είναι να δημιουργούνται εντάσεις και παρεξηγήσεις μεταξύ των επηρεαζομένων και σε αρκετές περιπτώσεις να αφήνονται αιχμές για σκοπιμότητες και εξυπηρετήσεις ημετέρων.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου