Σάββατο 7 Μαΐου 2016

ΧΟΝΤΡΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΦΩΝΗ)

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, ο τέως νομικός σύμβουλος του Δήμου Πάφου Ανδρέας Δημητριάδης μετέβηκε την Τετάρτη στον αστυνομικό σταθμό Πάφου και κατάγγειλε στην αστυνομία τον Δήμαρχο Πάφου για ψευδή κατάθεση.
Ο ίδιος ο κύριος Δημητριάδης κληθείς από την εφημερίδα μας να επιβεβαιώσει την πιο πάνω πληροφορία αρκέστηκε να μας δηλώσει, «ουδέν σχόλιο».
Οι πληροφορίες μας πάντως που είναι εγκυρότατες και απόλυτα διασταυρωμένες επιμένουν ότι η καταγγελία έχει ήδη γίνει και η αστυνομία θα προχωρήσει σε εξέταση της.
Η καταγγελία Ανδρέα Δημητριάδη βασίζεται σε κατάθεση- καταγγελία που έδωσε ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος πρόσφατα στην αστυνομία, σύμφωνα με την οποίαν ο Ανδρέας Δημητριάδης συμμετείχε σε ομάδα διαφθοράς.
Σε μια άλλη εξέλιξη, και σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, εναντίον του Δήμου Πάφου και προσωπικά του δημάρχου έχει κατατεθεί και δεύτερη καταγγελία αυτή τη φορά για κακόβουλη ζημιά, που προκλήθηκε σε κατεδάφιση υποστατικού ύστερα από εντολές που έδωσε ο κύριος Φαίδωνος.
Δημοτικοί κύκλοι αποκάλυψαν στη ΦΩΝΗ ότι αναμένονται σημαντικές εξελίξεις εξαιτίας της τροπής που πήραν τα πράγματα και δεν αποκλείεται τίποτε σε ότι αφορά τις πιο πάνω υποθέσεις, αφού πλέον η αντιπαράθεση έχει φθάσει στα άκρα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου