Σάββατο 21 Μαΐου 2016

ΩΡΑ ΓΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ...

Την Κυριακή καλούνται οι πολίτες της Κυπριακής Δημο­κρατίας να εκλέξουν τη νέα Βουλή των Αντιπροσώπων, σε μια περίοδο βαθιάς οικονομικής και κοινωνικής κρίσης, με τους περισσότερους, δικαιολογημένα να είναι απογοητευμένοι και θυμωμένοι με το πολιτικό σύστημα, τους πολιτικούς, και όλους όσοι διαχειρίστηκαν μέχρι σήμερα την εξουσία.
Στο μεσοδιάστημα των πέντε χρόνων ζήσαμε, είδαμε και ακούσαμε τόσα πολλά, και για τη διαπλοκή και για τη διαφθο­ρά, και για τα έργα και τις ημέρες αρκετών πολιτικών, αλλά και πολιτικών κομμάτων.

Είναι φανερό ότι υπό τις συνθήκες που ζούμε, οι πολίτες οφείλουν να πάνε στις κάλπες και να χρησιμοποιήσουν το ιερό δικαίωμα της ψήφου τους εκλέγοντας πρόσωπα άφθαρτα, με καθαρά χέρια, πρόσωπα που μπορούν πραγματικά να αντι­προσωπεύσουν τους πολίτες στη νέα Βουλή και να φέρουν κλίμα ανανέωσης και ελπίδας.

Το μεγάλο, λοιπόν, ζητούμενο των εκλογών της Κυριακής είναι η ανανέωση, της Βουλής και η εκπροσώπηση του λαού με πρόσωπα νέα, ικανά, πρόσωπα που δεν έχουν καμιά απο­λύτως σχέση και σκιά με την διαπλοκή και την διαφθορά.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου