Σάββατο 28 Μαΐου 2016

ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

Εντός των ημερών σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της εφημερίδας μας πρόκειται να επιδοθεί κλήση στον Δήμαρχο Πάφου και σε όλους τους δημοτικούς συμβούλους για να παρουσιαστούν ενώπιον του δικαστηρίου με την κατηγορία της πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς σε ιδιωτική περιουσία.
Η αγωγή που όπως πληροφορούμαστε κατατέθηκε στη Λευκωσία, αφορά σε κατεδαφίσεις στις οποίες προέβηκε ο Δήμος Πάφου σε περιφράξεις στο εργοστάσιο μωσαϊκών στην περιοχή του Μαρκιδείου θεάτρου, και σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ενώ ο Δήμιος γνώριζε ότι οι τοίχοι περίφραξης βρίσκονται σε ιδιωτική περιουσία προχώρησε στην κατεδάφιση τους.
Η εξέλιξη αυτή αναμένεται να δημιουργήσει σοβαρότατα προβλήματα και να περιπλέξει σε μεγάλο βαθμό την ομαλή λειτουργία του δήμου Πάφου, αφού πρώτη φορά στα ιστορικά της τοπικής αυτοδιοίκησης θα κατηγορηθούν στο σύνολό τους οι τοπικοί άρχοντες της πόλης μας για παράνομες ενέργειες.
Ταυτόχρονα, υπάρχει ο κίνδυνος να ανασταλούν οι εργασίες του σημαντικού αυτού έργου και να προκληθουν ανεπιθύμητες καταστάσεις στην ολοκλήρωση των πλάνων για την πολιτιστική πρωτεύουσα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου