Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

Ανακοίνωση Aristo Developers: Τερματισμός απασχόλησης προσωπικού

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Aristo Developers Ltd μετά λύπης του ανακοινώνει ότι έχει λάβει την απόφαση να προβεί σε τερματισμό στο παρόν στάδιο 50 ατόμων από το προσωπικό λόγω πλεονασμού.

Αν και η Διοίκηση της εταιρείας κατέβαλε τεράστιες προσπάθειες για να συντηρήσει αρκετές θέσεις εργασίας προσβλέποντας στην αντιστροφή της φθίνουσας πορείας των πωλήσεων, αυτό διαφαίνεται να μην είναι πλέον δυνατό στο εγγύς μέλλον αφού οι πρωτοφανείς και άδικες κατηγορίες και ενέργειες που ενορχηστρωμένα εξαπολύθηκαν εναντίον της εταιρείας, του Προέδρου και της συζύγου του, πέτυχαν μερικώς το στόχο τους επιφέροντας σοβαρότατο πλήγμα στο κύρος και την αξιοπιστία της Εταιρείας και σχεδόν εξαφανίζοντας το ενδιαφέρον των πελατών να συμβληθούν με την εταιρείαστο παρόν τουλάχιστον στάδιο. Στο βωμό των συμφερόντων και των εντυπώσεων, οι εγκέφαλοι που δεν δίστασαν να σπιλώσουν με τον χειρότερο τρόπο την αξιοπρέπεια ευεργετών της κοινωνίας μας και στυλοβατών της οικονομικής ανάπτυξης του τόπου, δεν δίστασαν ούτε να θυσιάσουν την ζήση δεκάδων οικογενειών που πλέον αναγκαστικά οδηγούνται στην ανεργία. Παρ’ όλες τις επανειλημμένες εκκλήσεις μας προς τους αρμοδίους για προσεκτικούς και όχι άδικους χειρισμούς εναντίον της εταιρείας και των διευθυντών της δεν υπήρξε η πρέπουσα ανταπόκριση.
Δυστυχώς λόγω της γενικότερης οικονομικής κρίσης και ειδικότερα λόγω των προαναφερθέντων, τα εισοδήματα της Εταιρείας έχουν μειωθεί σε εξαιρετικά μεγάλο βαθμό και παρά την οικονομική ευρωστία της εταιρείας η όλη δραστηριότητα της έχει οδηγηθεί σε σημαντική συρρίκνωση. Δεν έχουμε επιλογή παρά να προβούμε σε αναδιοργάνωση του τρόπου λειτουργίας μας με λιγότερο προσωπικό, ώστε να υπάρξει σοβαρή εξοικονόμηση πόρων αλλά και η απασχόληση των εναπομεινάντων εργαζομένων να διατηρείται σε λογικά επίπεδα.
Σε μια εποχή που όλοι κόπτονται για υποβοήθηση της ανάπτυξης αναφέροντας και τα πολλαπλά οφέλη που δημιουργούνται, σ’ εμάς εντέχνως τροχιοδρομήθηκε το ακριβώς αντίθετο με σημαντικά μας έργα σε εξέλιξη να έχουν παγοποιηθεί με λανθασμένες αποφάσεις . Μετά λύπης μας, υποχρεωθήκαμε να πάρουμε την οδυνηρή απόφαση για απόλυση σημαντικού μέρους του προσωπικού μας,  θα αγωνιστούμε όμως ώστε τα δεδομένα να αλλάξουν προς το καλύτερο και να έχουμε την χαρά να ξανακαλέσουμε προσωπικό για συνεργασία και εργοδότηση αντί να προβούμε σε επιπρόσθετες απολύσεις. Η Εταιρεία παρ’ όλες τις αντίξοες συνθήκες που διέρχεται θα ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ την πορεία της προς νέες επιτυχίες και είμαστε βέβαιοι ότι το δίκαιο θα λάμψει.

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου
Aristo Developers Ltd



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου