Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2016

ΒΡΑΣΕ ΟΡΥΖΑ

Ενώ η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Πάφου είναι εδώ και δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει, τα κέντρα αναψυχής βρίσκονται σε κατάσταση αναμονής, αφού για τη συντριπτική πλειοψηφία είναι αδύνατον να εξασφαλίσουν το απαιτούμενο πιστοποιητικό έγκρισης για να μπορέσουν στη συνέχεια να πάρουν το πράσινο φως από το Δήμο της Πάφου και να προχωρήσουν στις απαιτούμενες άδειες ποτού και μουσικής.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές από το δημοτικό μέγαρο ελάχιστα κέντρα αναψυχής έχουν κατορθώσει να εξασφαλίσουν το απαραίτητο πιστοποιητικό έγκρισης. Με την κατάσταση που επικρατεί κυρίως στην τουριστική περιοχή με παρατυπίες και μη αδειοδοτημένες κατασκευές θεωρείται αδύνατον να μπορέσουν να εξασφαλίσουν άδειες λειτουργίας.
Στο μεταξύ, στον Δήμο Πάφου δεν υπάρχουν ακόμη συγκεκριμένες αποφάσεις για την πολιτική που θα ακολουθήσει η τοπική αρχή για τα σκιάδια και τις προστατευτικές κατασκευές πέριξ των κέντρων αναψυχής.
Επηρεαζόμενοι επαγγελματίες αλλά και τοπικοί αξιωματούχοι ομολογούν ότι τα πράγματα είναι άκρως επικίνδυνα και η κατάσταση ιδιαίτερα περιπλεγμένη και φοβούνται ότι στο τέλος θα προκληθεί ανεπανόρθωτη ζημιά τόσο στον τουρισμό όσο και στην εικόνα της πόλης μας γενικότερα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου