Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016

ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΗΜΕΤΕΡΟ;;

Σοβαρό πρόβλημα φαίνεται να προκαλείται στην ομαλή λειτουργία του Συνεργατικού Ταμιευτηρίου Πάφου εξαιτίας της απουσίας Διευθυντή εδώ και έξι μήνες, ύστερα από την μετακίνηση του Μάριου Παπαδόπουλου στα κεντρικά γραφεία της Λευκωσίας. Παρά το γεγονός ότι έγκαιρα η διεύθυνση του Συνεργατισμού ξεκίνησε την διαδικασία πλήρωσης της θέσης πραγματοποιώντας συνεντεύξεις με ενδιαφερόμενους λειτουργούς, οι οποίοι πληρούσαν τα κριτήρια εντούτοις μέχρι σήμερα καμία απόφαση δεν έχει ληφθεί

χωρίς να γνωρίζει κανένας το γιατί. Στο μεταξύ, κάποιες εσωτερικές μετακινήσεις και ανακατατάξεις έχουν δημιουργήσει άσχημο κλίμα μεταξύ των υπαλλήλων, κάποιοι εκ των οποίων σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο να αποχωρήσουν. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της Φωνής, η καθυστέρηση που παρατηρείται στην πλήρωση της θέσης του διευθυντή οφείλεται και σε λόγους τακτικής, με στόχο την εξυπηρέτηση κομματικών συμφερόντων αλλιώς δεν εξηγείται η σιωπή που επικρατεί γύρω από το θέμα. 

Πριν τρεις μήνες πέντε λειτουργοί του Οργανισμού εκδήλωσαν ενδιαφέρον για την διεκδίκηση της θέσης και παρακάθησαν σε προφορικές εξετάσεις.  Έκτοτε καμία αναφορά δεν υπήρξε για το θέμα παρά τις εκκλήσεις που υπάρχουν για την ελάχιστη πληροφόρηση ή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.  Φαίνεται ότι οι ενδιαφερόμενοι δεν είναι αρεστοί σε κάποιους στα ψηλά δώματα του Συνεργατισμού και προσπαθούν να εξεύρουν άλλες λύσεις που να ικανοποιούν τις όποιες επιθυμίες τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου