Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

Βανδαλισμοί στα Γραφεία του ΑΚΕΛ Πάφου (φώτος)

Το ΑΚΕΛ Πάφου εξέδωσε την πιο κάτω ανακοίνωση, αναφορικά με τους βανδαλισμούς που σημειώθηκαν στα γραφεία του κόμματος στην πόλη μας.

"Το ΑΚΕΛ Πάφου καταδικάζει απερίφραστα την ανεγκέφαλη συμπεριφορά σε βάρος των γραφείων του κόμματος θεωρώντας ότι πίσω από το συγκεκριμένο συμβάν αλλά και από παρόμοια που σημειώνονται το τελευταίο διάστημα, κρύβονται πολιτικά κίνητρα.
Καλούμε την Αστυνομία να οδηγήσει τους υπεύθυνους στη Δικαιοσύνη αλλά και την Πολιτεία να τοποθετηθεί και να καταδικάσει την εγκληματική αυτή ενέργεια.
Είναι ξεκάθαρο πως τέτοιες ενέργειες προέρχονται από θρασύδειλους νυχτοβάτες οι οποίοι εκμεταλλευόμενοι το σκοτάδι δείχνουν το μίσος και το φανατισμό τους σε  βάρος της Αριστεράς και των οργανώσεων του Λαϊκού Κινήματος.
Στην Πάφο της Δημοκρατίας και της Αντίστασης δεν πρόκειται να επιτρέψουμε σε μια δράκα ανόητους να περάσουν φαινόμενα περασμένων εποχών τα οποία οδήγησαν στην καταστροφή της πατρίδας μας.
Θέλουμε να στείλουμε το μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση πως είμαστε σε επιφυλακή και πως δεν πρόκειται να αφήσουμε κανένα να ασελγεί σε βάρος της Αριστεράς, των ανθρώπων της ή της ακίνητης περιουσίας του Λαϊκού Κινήματος!"



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου