Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

ΚΟΜΠΙΝΑ FOUL SPEED (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΦΩΝΗ)

Εταιρεία εισαγωγής καινούργιων αυτοκινήτων παραποιούσε τα αμαξώματά τους και τα μετέτρεπε αυτόματα σε μεγαλύτερη κατηγορία, παρανομώντας και θέτοντας σε κίνδυνο την ασφάλεια των οδηγών.

Όταν έγινε αντιληπτή η ενέργειά τους από το εργοστάσιο παραγωγής των εν λόγω αυτοκινήτων σε κεντρική χώρα της Ευρώπης, υπήρξε άμεσο διάβημα προς τους κύπριους εισαγωγείς να επιστρέψουν όλα τα αυτοκίνητα, ώστε να γίνει η αναγκαία επιδιόρθωση και αποκατάσταση προς αποφυγή δυσάρεστων εξελίξεων.
Φαίνεται ότι, η εταιρεία στην Κύπρο αγνόησε πλήρως τις αυστηρές οδηγίες και συνέχισε να μετατρέπει τα αυτοκίνητα και να τα πωλεί στη ντόπια αγορά κερδίζοντας και σημαντικά επιπλέον χρηματικά ποσά.
Αρκετοί πελάτες οι οποίοι πληροφορήθηκαν για το σοβαρό πρόβλημα προχώρησαν στη λήψη δικαστικών μέτρων κατά της εταιρείας, ενώ ταυτόχρονα διεξάγεται έρευνα και από το αρχηγείο αστυνομίας.
Στην Πάφο υπάρχουν πολλές τέτοιες περιπτώσεις με αγοραστές παραποιημένων οχημάτων και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Φωνής, η εταιρεία τα έχει φορτώσει όλα στους αντιπροσώπους και μεταπωλητές της.
Η επιτροπή προστασίας του ανταγωνισμού αναμένεται να επιληφθεί του θέματος, και δεν αποκλείεται οι εξαπατηθέντες αγοραστές των εν λόγω οχημάτων να προσφύγουν και σε ευρωπαϊκά νομικά σώματα.

Ειδικοί κάνουν λόγο για πολύ σοβαρή παρατυπία η οποία πέραν από το κόστος, αποτελεί μεγάλο κίνδυνο πρόκλησης τροχαίων ατυχημάτων.


1 σχόλιο:

  1. ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ... Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή