Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

ΦΟΥΣΤΕΣ ΚΑΙ ΦΟΥΣΤΑΝΕΛΕΣ (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΦΩΝΗ)

Αρνητική εικόνα στην κοινή γνώμη της πόλης μας εκπέμπει η πλειοψηφία των μελών του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Πάφου εξαιτίας της συμπεριφοράς και της γενικότερης δράσης τους ως τοπικοί άρχοντες.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε αυτό που ενοχλεί ιδιαίτερα τους πολίτες είναι η παθητική στάση που τηρούν στη λήψη αποφάσεων και η εκ των υστέρων διαφωνία και επιχειρηματολογία τους στα μέσα ενημέρωσης και σε δημόσιες συζητήσεις. Όπως μας αναφέρθηκε σε αρκετές συνεδριάσεις κάποιοι απέχουν σκόπιμα, άλλοι εγκαταλείπουν την αίθουσα τη στιγμή της ψηφοφορίας, ενώ υπάρχουν και δημοτικοί σύμβουλοι οι οποίοι άλλα υποστηρίζουν και άλλα πράττουν τελικά με τη ψήφο τους.
Η κατάσταση ως έχει σήμερα αφήνει εκτεθειμένους τους εκλελεγμένους στον δήμο Πάφου, αφού η πρακτική που ακολουθούν προσβάλει πρωτίστως τους ίδιους και εν συνεχεία τους πολίτες οι οποίοι τους εμπιστεύτηκαν την ψήφο τους.

Το ερώτημα που τίθεται άμεσα είναι κατά πόσο υπάρχουν συγκεκριμένοι λόγοι για την στάση και συμπεριφορά τους, καθώς επίσης και αν παίζουν παιχνίδια στις πλάτες των πολιτών. Ότι και να συμβαίνει η κατάσταση είναι επιεικώς κωμικοτραγική και προκαλεί την οργή των δημοτών.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου