Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ)



Υπάλληλος του δήμου Πάφου που ήταν τοποθετημένος στο τμήμα εσωτερικού ελέγχου του δήμου και βοηθούσε σε σημαντικά ζητήματα τον εσωτερικό ελεγκτή μετακινήθηκε στο οικονομικό τμήμα.
Είναι φανερό ότι μετά και την απομάκρυνση και του βοηθού εσωτερικού ελεγκτή επιχειρείται αποψίλωση του τμήματος εσωτερικού έλεγχου του δήμου γεγονός που δημιουργεί πολλά ερωτηματικά.

Ερωτηματικά, όμως γεννώνται και μέσα από την επιστολή που απέστειλε προς τον δήμαρχο και τον δημοτικό γραμματέα, ο υπάλληλος που μετακινήθηκε, αφού όπως ο ίδιος σημειώνει στην επιστολή του, ουσιαστικά αποδυναμώνεται και η υπόθεση με την έρευνα για τις ταμπέλες.
Διευκρινίζει ότι στο τμήμα που μετακινείται τμηματάρχης του θα είναι υπάλληλος του δήμου, ο οποίος θα ελεγχθεί για πειθαρχικά παραπτώματα, την στιγμή που ο ίδιος ο μετακινούμενος υπάλληλος είναι μάρτυρας κατηγορίας για την υπόθεση των ταμπελών.
Η εξέλιξη αυτή προκαλεί ποικίλες αντιδράσεις και έντονη καχυποψία ενόψει των δημοτικών εκλογών της 18ης Δεκεμβρίου και ήδη κυκλοφορούν διάφορες φήμες και ψίθυροι εντός του δημοτικού μεγάρου.
Όλες οι λεπτομέρειες και αυτούσια η επιστολή του υπαλλήλου σελίδα 11.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου