Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ - (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΦΩΝΗ)

Πρώην Υπουργός που ζει σε άλλη επαρχία και συνεργάτες του στην Πάφο βρίσκονται τον τελευταίο καιρό σε εμπόλεμη κατάσταση, λόγω σοβαρών οικονομικών διαφορών που προέκυψαν μέσα από τις επαγγελματικές τους δραστηριότητες, με αποτέλεσμα οι δυο πλευρές να εκτοξεύουν βαρύτατους χαρακτηρισμούς και να προβαίνουν σε καταγγελίες ακόμη και στην αστυνομία.


Αλληλοκατηγορούνται για απάτες και αθέμιτο πλουτισμό, ενώ θα προσφύγουν και στον Γενικό Ελεγκτή της Δημοκρατίας, ώστε να ρίξει φως τις συναλλαγές τους και να διαφανεί κατά πόσο υπήρξε δόλος και υπεξαίρεση χρημάτων. Στη διαμάχη έχουν εμπλακεί και δικηγόροι, οι οποίοι εξετάζουν λεπτομερώς όλα τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους, ώστε να προχωρήσουν τάχιστα στη λήψη μέτρων και να οδηγήσουν τα πράγματα ενώπιον της δικαιοσύνης, αφού εκ πρώτης όψεως φαίνεται ότι πρόκειται για μεγάλη κομπίνα που αφορά αγοραπωλησίες γης, αλλά και οικονομική διαχείριση εταιρειών.

Από λογιστικούς ελέγχους που έγιναν, φαίνεται ότι δεν υπάρχουν δικαιολογητικά στοιχεία για συγκεκριμένα ποσά που κατακρατήθηκαν από κάποιους και καταγράφονται ελλείμματα για τα οποία η μια πλευρά επιρρίπτει ευθύνες στην άλλη και την καλεί να επιστρέψει τα χρήματα που οικειοποιήθηκε με αδιαφανείς διαδικασίες. Το όλο θέμα όπως εξελίσσεται θα πάρει διαστάσεις και θα συζητηθεί ευρέως αφού η αντιπαράθεση έχει φτάσει στα άκρα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου