Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

ΑΣΥΔΟΣΙΕΣ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΕΝΑΣ νέος κύκλος ερευνών που θα φέρει στο φως πολλές υπερβάσεις εξουσίας και υπόγειων διαδρομών ανοίγει, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας από την Ελεγκτική Υπηρεσία.

Μετά από σχετικές καταγγελίες, ανοίγει ο μεγάλος φάκελος αδειών που παραχωρήθηκαν ευνοϊκά για ξενοδοχεία και άλλες μεγάλες τουριστικές αναπτύξεις, ύστερα από έντονο παρασκήνιο και παρά τις φωνές διαμαρτυρίας που ακούστηκαν τότε.
Οι υποθέσεις για τις οποίες ήδη ζητήθηκαν φάκελοι και αποδεικτικά στοιχεία αγγίζουν πολύ σημαντικά θέματα που κατά καιρούς συζητήθηκαν τόσο στην πόλη μας, όσο και σε παγκύπριο επίπεδο. Τα γιατί και τα πώς παραχωρήθηκαν τελικά κάποιες άδειες που αφορούν σε ξενοδοχεία και τουλάχιστον μια πολύ μεγάλη ανάπτυξη θα αναδειχθούν μόνο από την έρευνα, τα αποτελέσματα της οποίας θα συζητηθούν και ίσως οδηγηθούν κάποιοι ενώπιον της δικαιοσύνης.
Οι υποθέσεις αυτές αφορούν παράνομη ανέγερση ολόκληρων ορόφων σε παραλιακά ξενοδοχεία στην Κάτω Πάφο και τη Γεροσκήπου, καθώς και επεμβάσεις σε ζώνες προστασίας της παραλίας.
Όπως έγκυρα πληροφορούμαστε, υπάρχει άμεση εμπλοκή τοπικών αρχόντων και υπηρεσιακών λειτουργών οι οποίοι έκλειναν τα μάτια απέναντι στις παρανομίες αυτές, προφανώς με κάποια ανταλλάγματα. Δεν αποκλείεται να αποκαλυφθούν σημεία και τέρατα για πρωτοφανές πάρε - δώσε μεταξύ ξενοδόχων και θεσμικών αξιωματούχων της επαρχίας μας.
Η εξέλιξη αυτή δυστυχώς θα επιδεινώσει ακόμη περισσότερο την εικόνα που παρουσιάζει σήμερα η πόλη μας εξαιτίας των πολλών σκανδάλων που ταλανίζουν την κοινωνία και πλήττουν καίρια την τοπική οικονομία, αλλά και κάθε προσπάθεια ανάκαμψης.
Από την πλευρά τους, οι αρμόδιες αρχές της δημοκρατίας δεν κάνουν πίσω και θα προχωρήσουν αποφασιστικά στην πλήρη διαλεύκανση και αυτών των καταγγελιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου