Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΜΟΛΥΝΣΗΣ (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΦΩΝΗ)

Πολύ μεγάλο και σοβαρό πρόβλημα έχει προκύψει στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας και της Αχέλειας, σύμφωνα με έγκυρες αποκλειστικές πληροφορίες της ΦΩΝΗΣ.
Όπως μας ανέφεραν κά­τοικοι της περιοχής και μας επιβεβαίω­σαν αρμόδιες πηγές τα κουνούπια που εμφανίστηκαν τελευταία καθώς και η έντονη δυσοσμία προκάλεσαν αντιδρά­σεις και τον υποχρεωτικό έλεγχο από ειδικούς των υγειονομικών υπηρεσιών του κράτους, οι οποίοι και διαπίστωσαν ότι όντως έχουν μολυνθεί τα νερά από τις δεξαμενές του βιολογικού σταθμού του ΣΑΠΑ. Στον χώρο, όπως είναι γνω­στό γίνεται η επεξεργασία των λυμάτων του αποχετευτικού συστήματος και από ότι εκ πρώτης όψεως φαίνεται ευθύνες για όλα όσα συμβαίνουν στην περιοχή φέρει τόσο το ΣΑΠΑ, όσο και το Τμήμα Υδάτων.

Όπως πληροφορούμαστε υπάρχει ήδη μεγάλη κινητοποίηση απο τις υγειο­νομικές υπηρεσίες του κράτους οι οποί­ες και προσπαθούν σε συνεργασία με τους εμπλεκόμενους φορείς, ΣΑΠΑ και Τμήμα Υδάτων να επιλύσουν άμεσα το πρόβλημα αφού εγκυμονούνται σοβα­ρότατοι κίνδυνοι για την δημόσια υγεία απο την πιθανή μετάδοση μολυσματι­κών ασθενειών. Στο μεταξύ το θέμα που προέκυψε αντιμετωπίζεται διακριτικά και με πάσα μυστικότητα ώστε να μην προ­κληθεί πανικός στη κοινή γνώμη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου