Σάββατο 23 Απριλίου 2016

ΦΟΥΡΤΟΥΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

Σε ένα μόνο συμβόλαιο με συμφωνηθέν ποσό 623 χιλιάδες ευρώ πληρώθηκαν τελικά ένα εκατομμύριο και 91 χιλιάδες ευρώ, ενώ την ίδια στιγμή αρκετά ερωτηματικά εγείρονται και για το υπέρογκο κόστος των σκιαδίων το οποίο αμφισβητούν οι καταστηματάρχες.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της «Φωνής», η Ελεγκτική Υπηρεσία προχωρεί στο άνοιγμα του νέου φακέλου, ο οποίος φαίνεται ότι θα κάψει πολλούς. Η «Φωνή» κατέχει σημαντικά στοιχεία, τα οποία θα αποκαλύψει στις επόμενες εκδόσεις.
Σε ότι αφορά την κατασκευή των σκιαδίων, παρά το γεγονός ότι λήφθηκε απόφαση να πληρωθούν από τους ιδιοκτήτες τελικά ο δήμος προχώρησε στην κατασκευή τους και εκ των υστέρων χρέωσε τους ιδιοκτήτες με υπέρογκα ποσά.
Επίσης, εγείρονται ερωτηματικά και στο θέμα των ιδιωτικών περιουσιών, οι οποίες δεν συμπεριλήφθηκαν στον αρχικό σχεδιασμό και κατ’ επέκταση στο αρχικό συμβόλαιο, κάτι που έγινε ενώ κατασκευαζόταν το έργο με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου.
Από τα στοιχεία που κατέχει η εφημερίδα μας φαίνεται ξεκάθαρα ότι το επιπλέον κόστος αρχικά υπολογίστηκε σε μερικές χιλιάδες ευρώ, αλλά στη συνέχεια έγιναν εκατοντάδες χιλιάδες, οι οποίες εγκρίθηκαν από το δημοτικό συμβούλιο. Η αύξηση στο συμβόλαιο έφτασε στο 75% του αρχικού ποσού, κάτι που θεωρείται υπερβολικό και παράτυπο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου