Κυριακή, 23 Νοεμβρίου 2014

"Να παραιτηθούν όλοι"

Η «ΚΙΝΗΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΦΟΥ» είναι υποχρεωμένη να ξαναπαρεμβει για ότι αφορά τα διαδραματιζόμενα στο Δήμο της Πάφου και να δηλώσει τα ακόλουθα. Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι για τα όσα συμβαίνουν σήμερα στο Δήμο Πάφου ευθύνονται τόσο ο Δήμαρχος Πάφου αλλά και το Δημοτικό του Συμβούλιο και καλεί αμφότερους σε ομαδική παραίτηση για να επέλθει η ηρεμία και η εμπιστοσύνη του Δημότη στους θεσμούς .
Είναι ξεκάθαρο ότι έχουμε να κάνουμε με ένα αναξιόπιστο, αναποτελεσματικό και ανεπαρκές Δημοτικό Συμβούλιο που έχει παραμελήσει εντελώς τα καλώς νοούμενα συμφέροντα του Δημότη. Το σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο φαίνεται απρόθυμο να ασχοληθεί με τα σκάνδαλα στα οποία είναι εμπλεκόμενο. Καλούμε τον Γενικό Ελεγκτή να ερευνήσει τη διαδικασία παραχώρησης άδειας λειτουργίας μεγάλων πολυκαταστημάτων στη πόλη μας για τα οποία υπάρχει έντονη φημολογία ότι υπήρξε εμπλοκή δημοτικών αρχόντων. Θα πρέπει επίσης να ελεγχθεί και η ενδεχόμενη διαπλοκή και διασπάθιση δημοσίου χρήματος σε ότι αφορά τα σκάνδαλα του Δημοσίου Κήπου και του νέου Δημοτικού Μεγάρου το οποίο τείνει να εξελιχτεί σε ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα της τοπικής αυτοδιοίκησης ανά το Παγκυπριο με προβλεπόμενη ζημιά για τον Δημότη της τάξης των €5 εκ. Θεωρούμε τη στάση των κομμάτων εντελώς ανεπαρκή και δεν απαντά στα βασικά ερωτήματα για εξυγίανση στο Δημοτικό Μέγαρο. Τα σκάνδαλα και η διαπλοκή δεν είναι σημερινά ,αλλά πηγαίνουν αρκετά πίσω σε άλλες Δημαρχίες.
 Η «ΚΙΝΗΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΦΟΥ» τάχθηκε να αγωνιστεί για να επαναφέρει την Πόλη μας εκεί που της αξίζει. Θα αγωνιστεί μέχρι τέλους για να κάνει τον Παφιακό λαό υπερήφανο, όπως άλλωστε το αξίζει. Οι Παφίτες έχουν και Γνώση και Γνώμη. Ας το λάβουν σοβαρά υπόψη τους. Δεν χαριζόμαστε σε κανέναν. Θα είμαστε πάντα Παρόντες. Τα Δικαστήρια θα αποδώσουν δικαιοσύνη αλλά τα Λαϊκά Δικαστήρια θα επιβάλλουν ποινή που δεν είναι άλλη από την εσαεί καταδίκη στην συνείδηση των Πολιτών. Κύριοι κομματάρχες το μήνυμα των τελευταίων εκλογών δεν το πήρατε; Δεν καταλάβατε το 60% της αποχής; Ο κόσμος σας απεχθάνεται. Σωφρονιστείτε!!! Η «ΚΙΝΗΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΦΟΥ» ζητεί άμεσα δημοτικές εκλογές για ανάδειξη δημάρχου και δημοτικού συμβουλίου. Αν ο δήμαρχος είναι ένοχος άλλο τόσο ένοχοι και συνένοχοι είναι και οι δημοτικού σύμβουλοι. «ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΟΥΜΕ ΣΕ ΚΟΥΦΙΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕΝΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΑΠΑΘΕΙΣ ΣΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ-ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΡΕΘΕΙ ΤΟΝ ΕΜΠΑΙΓΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ» ΚΙΝΗΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΦΟΥΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου