Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Πόλυς Πολύδωρου: «Απουσίαζα στο εξωτερικό»

Ο δημοτικός σύμβουλος του ΔΗΣΥ Πόλυς Πολύδωρου απάντησε στο σχόλιο της Φωνής και δικαιολόγησε την απουσία του από την κρίσιμη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου την Τρίτη 21 Οκτωβρίου.

Εμείς περιμένουμε και την απάντηση του Άριστου Αριστοτέλους. Παραθέτουμε πιο κάτω αυτούσια την επιστολή του κ.Πολυδώρου.
«Παρακαλώ όπως για σκοπούς αποκατάστασης της αλήθειας, διορθώσετε στην επόμενη έκδοση της εφημερίδας σας την καταχώρηση σχετικά με την παρουσία μου στη συνεδρίαση της ολομέλειας του Δημοτικού Συμβουλίου ημερ. 21/10/14.  Ο υπογράφων, βρισκότανε σε επίσημη αποστολή του Δήμου Πάφου στους εορτασμούς για τα 102 χρόνια της απελευθέρωσης του αδελφοποιημένου Δήμου Πρέβεζας.
 Στους εορτασμούς για τα 102 χρόνια Ελευθερίας της Πρέβεζας από τους Τούρκους(1912-2014) είχα την τιμή να εκπροσωπήσω τον Δήμο Πάφου που πραγματοποιήθηκαν την περασμένη Κυριακή 19/10 έως Τρίτη 21/10. Η παραμονή στην Πρέβεζα αξιοποιήθηκε από το δικτύου Πάφου-Αδελφοποιημένων Πόλεων της Ελλάδος.   Η προσέγγιση μας στη συνάντηση του δικτύου κινήθηκε σε 3 άξονες.
1) την ενίσχυση των δεσμών ανάμεσα στον Κυπριακό Ελληνισμό και τη Μητροπολιτική Ελλάδα, ιδιαίτερα στις σημερινές δύσκολες συνθήκες.
2) την ενεργό συμπαράταξη και πλήρη στήριξη όλων των δυνάμεων του Έθνους για το Εθνικό μας πρόβλημα.
3) με ποιο τρόπο η τοπική αυτοδιοίκηση Κύπρου και Ελλάδος αφομοιώνει και μετουσιώνει σε έργα τα μηνύματα των καιρών.
Το 2015, το δίκτυο Πάφου Αδελφοποιημένων Πόλεων Ελλάδος συμπληρώνει 20 χρόνια ζωής και συζητήθηκε το ενδεχόμενο η Πάφος να αναλάβει την προεδρία του ομώνυμου δικτύου κατά το έτος αυτό.
 Τέλος, οι 5 Ελλαδικοί Δήμοι που αποτελούν το δίκτυο, κατέθεσαν σκέψεις/απόψεις για τον τρόπο που θα μπορούσαν να συνεισφέρουν με καλλιτεχνικές και αθλητικές εκδηλώσεις στο πρόγραμμα εκδηλώσεων για το Πάφος 2017.
Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις δικές σας ενέργειες».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου