Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

EXTRA... περιποίηση... για να διαφημιστεί η συναυλία

ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ που βρέθηκε στα αρχεία του Δήμου Πάφου και η οποία φέρει ημερομηνία τέλη Ιουλίου παραδόθηκε ήδη στην αστυνομία, και είναι ακόμη ένα τεκμήριο για τη συμμετοχή του Δημάρχου Πάφου στη διοργάνωση, αλλά και στην προβολή της συναυλίας Σάκη Ρουβά, για την οποίαν συναυλία υπήρχε ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου ότι ο Δήμος ούτε συμμετέχει, ούτε και ξοδεύει οποιοδήποτε ποσόν.

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ που υπογράφεται από γνωστό τηλεοπτικό κανάλι, στην ουσία επιβεβαιώνει όλα όσα συζητήθηκαν και συμφωνήθηκαν σε συνάντηση που είχε επιχειρηματίας στον οποίον ανήκει και το εν λόγω τηλεοπτικό κανάλι, με τον Δήμαρχο Πάφου.
ΟΥΤΕ ΛΙΓΟ, ούτε πολύ στην επιστολή αναφέρεται ότι ο εν λόγω επιχειρηματίας δεν θα πληρώνει τα ενοίκια στο Μαρκίδειο Θέατρο για θεατρικές παραστάσεις που διοργανώνει η εταιρεία του και σε αντάλλαγμα θα διαφημιστούν από το κανάλι σειρά εκδηλώσεων του Δήμου όπως η Όπερα και η συναυλία Σάκη Ρουβά.
ΕΙΝΑΙ φανερό από την ε λόγω επιστολή ότι ουσιαστικά ο Δήμος πλήρωνε για τη διαφήμιση της συναυλίας Σάκη Ρουβά, μια συναυλία που διοργάνωνε μια ιδιωτική εταιρεία και για την οποίαν υπήρχε και η σαφέστατη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου για την οποίαν γράφουμε πιο πάνω.
Πέρα όμως από αυτό το θέμα εγείρεται και μείζον ζήτημα για την αυθαίρετη μη χρέωση των υπηρεσιών που προσφέρει το Μαρκίδειο Θέατρο σε επιχειρηματίες.
ΑΞΙΖΕΙ να σημειώσουμε ότι από παλιότερες θεατρικές παραστάσεις ο εν λόγω όμιλος εταιρειών χρωστά στο Δήμο Πάφου το ποσόν των 25 χιλιάδων ευρώ, χωρίς ο Δήμος να έχει ποτέ κινηθεί και να λάβει οποιαδήποτε μέτρα για να εξοφληθεί  αυτό το ποσόν…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου