Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Συμμαχία Πολιτών: "Πρόωρη προκήρυξη δημοτικών εκλογών για την Πάφο"

Η Συμμαχία Πολιτών καλεί τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Πάφου, να αποφασίσουν  προκήρυξη πρόωρων δημοτικών εκλογών και να καλέσουν τον Υπουργό Εσωτερικών να προχωρήσει σε πρόωρη προκήρυξη δημοτικών εκλογών για την Πάφο


Μετά τη σημερινή τοποθέτηση του Δημάρχου Πάφου, ως Συμμαχία Πολιτών, κρίνουμε ότι δεν είναι αρμοδιότητα των πολιτικών δυνάμεων να κάνουν τους δικαστές ιδιαίτερα όταν εκκρεμούν υποθέσεις ενώπιον της δικαιοσύνης.  Όμως, ως Συμμαχία Πολιτών, θεωρούμε ότι οι πολιτειακοί αξιωματούχοι, έχουν πολιτική ευθύνη να διαθέτουν τον ύψιστο βαθμό ευθιξίας ιδιαίτερα όταν υπάρχουν ζητήματα ποινικών καταγγελιών αλλά και ζητήματα που κλονίζουν την εμπιστοσύνη των πολιτών έναντι ενός πολιτειακού αξιωματούχου.

Μετά τη σημερινή εξέλιξη, καλούμε τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Πάφου, όπως αποφασίσουν την προκήρυξη πρόωρων δημοτικών εκλογών και όπως κοινοποιήσουν την απόφαση τους στον αρμόδιο Υπουργό. Να καλέσουν  δηλαδή τον Υπουργό Εσωτερικών, να προχωρήσει σε πρόωρη προκήρυξη δημοτικών εκλογών για την Πάφο.

Η διαφάνεια αλλά και η εμπιστοσύνη των πολιτών θα πρέπει να τεθούν ως πρώτη προτεραιότητα για να μπορέσει ο Δήμος Πάφου να ξεπεράσει τα προβλήματα που έχουν συσσωρευτεί και να μπορέσει η Επαρχία της Πάφου να ασχοληθεί με ζητήματα ανάπτυξης και όχι με σκάνδαλα που αναφύονται καθημερινώς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου